Webáruház

Itt minden megtalálható, amire kutyának, gazdának szüksége van a hétköznapokban. 
Jó helyen jársz akkor is, ha valamilyen alkalomra keresel ajándékot egy kutyás ismerősödnek, barátodnak, családtagodnak. 
Érdemes figyelni kínálatunk, mert a termékeket folyamatosan töltjük fel.
Jó szemezgetést és vásárlást kívánok.  

Julius-K9 kutyatápok

A Julius-K9 egy 1997 óta sikeresen működő magyarországi vállalkozás a kutyasport, munkakutya- és hobbikutya-felszerelések, kellékek - elsősorban kutyahámok - piacán. Ez idő alatt a cég piacvezető pozíciót vívott ki sok EU-s tagállamban és számos terméke világsikert aratott.

A Julius-K9 Grain Free kutyatápcsaládot a szintén magyar hátterű Panzi-val együttműködésben úgy fejlesztették ki, hogy ezen eledelek segítsék megőrízni az azt fogyasztó kutyák kiegyensúlyozott immun- és idegrendszerét, megfelelő energiával ellátva, kirobbanó formában tartva kedvencünket. Összhangban a Julius-K9 szellemiségével, amely elsősorban az aktív, kutyaiskolába járó, engedelmességi és munkakutyák számára gyárt hámokat és egyéb felszereléseket.

Valamennyi Julius-K9 Grain Free kutyatáp kukorica, búza, rizs és a szója mentes, valamint könnyen emészthető és jól hasznosul, ugyanakkor a hozzáadott glukozamin támogatja a kutyák mozgásszervrendszerét.

Ez a Magyarországon, magyar alapanyagokból gyártott szuperprémium kutyatáp sorozat gabona- és gluténmentes, melyben a lencse, burgonya vagy borsó a helyettesítő szénhidrátforrás. Továbbá a Julius-K9 száraztápokban egy hazai fejlesztésű gyógynövény-koktél is található, ami tovább növeli az eledel minőségét és annak a kutyák szervezetére gyakorolt pozitív hatását.

A Julius-K9 Grain Free (gabonamentes) tápcsalád, nyolc száraztápot tartalmaz, amelyek között 2 kölyöktáp, 5 felnőtt és 1 idős kutyáknak való eledel található. Ezek 800 g, 3 kg és 10 kg-os kiszerelésekben vásárolhatóak meg. Habár mindegyik Julius-K9 táp gabona- és glutánmentes, a csirkehúsra allergiás kutyák részére a hipoallergén változatokat ajánljuk, amelyek könnyen emészthetőek, és csirkehúst egyáltalán nem tartalmaznak.


Gabona- és gluténmentes, egyben hipoallergén Julius-K9 tápok

A tápsorozat lazac-, bárány- és vaddisznóhúsos tápjaiban megtalálható állati fehérjeforrások hipoallergén húsforrások, így kiválóan alkalmasak a csirke allergiás kutyák etetésére is.

 • Julius-K9 GF Hypoallergenic Utility Dog Puppy & Junior Lamb & Herbals ---> Hipoallergén táp kölyök és növendék kutyáknak bárányhússal és gyógynövényekkel, gabona- és gluténmentes. Érzékeny emésztésű kölyökkutyáknak.
 • Julius-K9 GF Hypoallergenic Utility Dog Adult Lamb & Herbals ---> Hipoallergén táp felnőtt kutyáknak bárányhússal és gyógynövényekkel, gabona- és gluténmentes. Érzékeny emésztésű kutyáknak kifejezetten ajánlott.
 • Julius-K9 GF Hypoallergenic Senior Lamb & Herbals ---> Hipoallergén táp idős kutyáknak bárányhússal és gyógynövényekkel, gabona- és gluténmentes. Érzékeny emésztésű idős, idősödő kutyáknak.
 • Julius-K9 GF Hypoallergenic Utility Dog Adult Wild Boar & Berry ---> Hipoallergén táp felnőtt kutyáknak vaddisznóhússal és vörösáfonyával, gabona- és gluténmentes. Erős immunerősítő hatású, köszönhetően magas vörösáfonya tartalmának.
 • Julius-K9 GF Hypoallergenic Utility Dog Adult Salmon & Spinach ---> Hipoallergén táp felnőtt kutyáknak könnyen emészthető, egyben zsírsavakban gazdag lazachússal és spenóttal. Gabona- és gluténmentes. Kiváló választás érzékeny emésztésű vagy bőr-és szőrproblémáktől szenvedő kutyák számára.

Gabona- és gluténmentes Julius-K9 kutyatápok

Ebbe a tápsorba egy kölyök és két felnőtt kutyáknak készült táp került, fehérjeforrásként kacsahússal, illetve nyúlhússal.

 • Julius-K9 GF City Dog Puppy & Junior Duck & Pear ---> Gabona- és gluténmentes táp kölyök és növendék kutyáknak könnyen emészthető kacsahússal és körtével, kimagasló vitamintartalommal.
 • Julius-K9 GF City Dog Adult Duck & Pear ---> Gabona- és gluténmentes táp felnőtt kutyáknak könnyen emészthető kacsahússal és körtével, kimagasló vitamintartalommal.
 • Julius-K9 GF Race Dog Adult Rabbit & Rosemary ---> Gabona- és gluténmentes táp felnőtt kutyáknak könnyen emészthető nyúlhússal és rozmaringgal. Utóbbinak köszönhetően természetes gyulladáscsökkentő, baktériumölő és gyulladásgátló hatású eledel. Kiváló választás sokat mozgó, futó kutyák részére (akár versenykutyáknak is).

Julius-K9 Menü tápsor

2020. tavaszán alábbi 12 kg-os kiszerelésű kutyatápokkal bővült a márka kínálata. Ezen új Julius-K9 tápsor jellemzője, hogy csak természetes összetevőket tartalmaz, gyümölcsök és zöldségek hozzáadásával készül - a megfelelő rosttartalomért -, valamint hozzáadott ízületvédővel és természetes forrású Omega-3 zsírsavakkal készül. Ezen tápok szintén alkalmasak érzékeny emésztésű kutyák etetésére, a marhás (Beef &Rice) és csirkés (Chicken & Rice) változatot leszámítva mind hipoallergén eledelek.

 • Julius-K9 Hypoallergenic Puppy & Junior Lamb & Rice -> Bárányhúsos és rizses hipoallergén eledel kölyök és növendék kutyáknak
 • Julius-K9 Hypoallergenic Adult Lamb & Rice -> Bárányhúsos és rizses száraztáp érzékeny emésztésű felnőtt kutyáknak
 • Julius-K9 Hypoallergenic Senior Lamb & Rice -> Bárányhúsos és rizses száraztáp érzékeny emésztésű idős kutyáknak
 • Julius-K9 Hypoallergenic Fish & Rice -> Halas és rizses hipoallergén felnőtt kutyatáp
 • Julius-K9 Vital Essentials Adult Beef & Rice -> Marhahúsos és rizses felnőtt kutyatáp
 • Julius-K9 Vital Essentials Adult Chicken & Rice -> Csirkehúsos és rizses felnőtt kutyatáp