Kanapé állatvédők

2021.11.27

Az állatvédők legrosszabb fajtája, már ha lehet őket állatvédőknek nevezni. Igazából azon kívül, hogy a közösségi oldalakat böngészik, néha megosztanak egy-egy gazdikereső posztot, tevékenyen nem tesznek semmit, az állatvédelemért... 

Ja DE! Bocs! 

A meleg vagy épp légkondis nappalijukban, a kanapén ülve hozzászólásban megírják a tutit... hogy mit és hogyan kellene tennie az állatvédőknek, akik hóban, fagyban, kánikulában vagy épp szakadó esőben kint vannak terepen és mentenek, ellátják a mentett állatokat...

Vagy beleszaladnak egy bejegyzésbe, megnézik a videót, majd elindítják a komment cunamit, aminek az a vége, hogy mindenki jól elmondja mit, hogyan, hányszor tenne meg az állatkínzóval... mondjuk ez a jobbik eset...

Ugyanis az ok, amiért ez a kis szösszenet előtört belőlem az az, hogy pillanatképekből, egy fél perces rövidke videóból, félinformációkból azonnal véleményt alkotnak. Hiszen Ők értenek a legjobban a kutyákhoz, macskákhoz vagy más állatokhoz. És a hozzászólás áradat nem arról szól, hogy a rohadék állatkínzóval mit tennének, hanem az állatmentők pocskondiázásáról.

Azoknak az állatmentőknek, gondozóknak a mocskolásáról, akik nap, mint nap azon dolgoznak, hogy a mások által kidobott, megunt, elhagyott, megkínzott állatok életét az adott körülményekhez mérten jobbá tegye. Legyen fedél a feje fölött, kapjon minden nap enni, tiszta legyen a helye és folyamatosan friss víz legyen előtte. Ahol adottak a feltételek még a kutyák lemozgatását is megoldják minden nap. 

És mit kapnak cserébe a kanapé "állatvédőktől"?

Idézem: 

"Na szegényt jól beraktad.Se egy simogatás csak 3 szem táp odadobva."

"Ez a görény fasz jól oda dobta szegény kutyusnak azt három szem száraz tápot." (megjegyzés: a görény fasz a gondozó...no comment...)

"Hogy beszél a kutyával,,,, nesze zabálj... Anyád zabáljon te köcsög" (megjegyzés: Hogy beszél vele? Hol hallott ilyet, hogy nesze zabálj...még halucinál is...)

"Mi volt ez a jelenet?! Szevasz babàm?! Atya èg! Oda löki neki az ètelt!!?"

"Hiszem , hogy egyszer ennek a sz.rnak is mondja valaki "szevasz babám " !!! S ezzel töri darabokra az amúgy is selejtes "szívét " !!! Minden sz.rnak meg kell tapasztalnia milyen érzés amit adott egy ártatlan állatnak ilyen esetben Amit ad azt kap /jon/ ..."

"Remélem a kölykeid is így hagynak ott az öregek otthonában!Hozzád basszák a cuccod szevasz fater!"

"Bebassza csorinak azt a pár rágcsát minthogy megvigasztalná!"

"De hogy a kurva anyadba baszol neki oda 3 szem tapot te fasszopo geci mikor.... Fu te kutya esküszöm a szadba basznek olyat hogy neked meg csak 3 fogad maradna az isten verjen meg te nyomorék"

"És a végén. Azt a két darab száraztapot ahogy odadobja. A gondozó és razarja az ajtót. Hát mit mondjak ez lelketlen." (Megjegyzés: gondolom jobb lett volna a fejére csapni a kennel ajtót, amikor ki akart volna jönni....)

"Ez aztán állatgondozó! Nem hogy vígasztalná,még szinte bele rúg még egyet. Neki is így kellene oda dobni az ennivalót! És ezt még be is mutatja. Szomorú,hogy ilyen emberek dolgoznak állatokkal. Gusztustalan,talán még büszke is saját magára. Gratulálok a lelketlen bunkónak! Miért nem inkább a bányában dolgozik! Fúj!"

"Szégyelld magad te büdös mocskos szemétláda ..téged kellene így bezárni te anya szorító...nem is vagy ember te szívtelen mocskos"

"Ez igen ! Ez egy âllat gondozó !!! Gondolom a felesége is így dob neki egy kis kajât . Fôrtelem . Ôt meg ki basznâm onnan hogy még a lâba se érné a fôldet !!! Bûdôs paraszt"

"És csak így otthagyták? Oda dobva neki pár falatot?! Istenem. Azért aki ilyet tesz megérdemelné hogy hasonló képen végezze!!!!"

"Szegény kutya, oda csaptak neki két szemet a tápból, és örüljön,ebből a mozdulatb ól nem az állatok iránti szeretet volt érzékelhető a szemecskéjén látszott, hogy nem érti mi történik vele, kedves mozdulat, egy simogatás talán jó lett volna, ilyen helyre csak állat szerető embereknek kellene jelentkezni, az állatokkal foglalkozni, ez a mozdulat nem erről szólt"Íme az ominózus videó, amihez a kommentek érkeztek:

Félelmetes milyen gondolatok születnek meg egyesek fejében...és anélkül, hogy kicsit is gondolkodna.....leírja...

Rohadtul elegem van már az ilyen gyűlölködő emberekből, akik belekeseredtek a saját életükbe, boldogtalanok és mások mocskolásával töltik az idejüket. Azt sem tudják ki szerepel a videóban, de mocskolódnak... csak a tisztánlátás végett. A videóben szereplő kolléga kutyakiképző végzettséggel és több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik, aki olyan kutyákat rehabilitál, akiket máshol altatnak.