Bemutatkozom én is ;)

2020.10.13

Buczkóné Fehér Rita vagyok, a Tetovált Angyalok Civil Társaság alapítója, ügyvezetője. Kétszeres kumite és egyszeres kata (IMAF) Európa Bajnok. Kutyakiképző-gondozó, de az eredeti szakmám határrendész volt. 
Elégedetlen voltam az életemmel, amin szerettem volna változtatni. Ekkor találkoztam a Herbalife-al és használni kezdtem a termékeiket. Mivel betegesen maximalista is vagyok, így szerettem volna használható tudásra szert tenni az egészséges életmód témakörében is. Elvégeztem hát a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar, Alkalmazott Egészségtudományi és Egészségfejlesztési Intézet, Rekreáció szervezés és Egészségfejlesztés Szak egészségfejlesztő szakirányát. Így lettem diplomás életmód tanácsadó. 

Az egyetem alatt elvégeztem az Alizetics® I fokozatú oktató képzését (az A,B,C modult követően természetesen). Ezzel a végzettséggel már oktathatok Alizeticset. Mivel az életmódunk szerves része a relaxáció, pihenés, feltöltődés is, természetesen nem hagyhattam, hogy ehhez a vonalhoz ne tudjak szakértő segítséget nyújtani. Ezért elvégeztem a Manual Land Aromaterápiás hátmasszázs és a cellulit masszázs tanfolyamait, ergo masszőr IS lettem.

Sajnos meggondolatlanul beleugrottam egy cégalapításba, melyet az egészséges életmódra szerettem volna felépíteni. Hozzáértés nélkül azonban hamar belebuktam, és azok az emberek sem voltak segítségemre, akikre számítottam. Rengeteg csalódás ért az emberekkel kapcsolatosan, ezért döntöttem végül amelett, hogy hagyom felszámoltatni a céget és inkább belevetem magam a kutyázásba. Így kerültem végül állatgondozói munkakörbe egy menhelyen, ahol elvégeztem a kutyakiképző tanfolyamot is.

Megszerzett tudásom birtokában pedig most elérkezettnek látom az időt arra, hogy főnixként újjászülessek hamvaimból és a béka segge alól újra kezdjek mindent. Sokat számít, hogy rengeteget tanultam, tapasztalatot szereztem és most már nem a megélhetésem biztosítása a célom, hanem az, hogy minél több öreg menhelyes/gyepis kutyának tegyem szebbé az utolsó éveit. Magamért valahogy soha nem tudtam úgy kampányolni. Nem szeretem reklámozni magam. De most nem én vagyok a lényeg, hanem az öreg kutyák, akiknek segíteni szeretnék - most már szeretnénk a Tetovált Angyalokkal. Értük ha kell tűzbe megyek, ezért tudom, hogy most sikerülni fog!